Het Vlaamse Kruis #WieZijnWij? #AfdelingBILZEN

We zijn in de eerste plaats een afdeling van Het Vlaamse Kruis, een vereniging die opleidingen geeft en hulpverlening biedt op activiteiten en bij rampen. Daarnaast kunnen we als afdeling een beetje meer betekenen.

Lokaal talent
Als afdeling in Bilzen kunnen we medewerkers uit de buurt inzetten om jouw lokale evenement te ondersteunen. Dat is fijn voor zowel uw gasten als onze vrijwilligers.

Degelijke, toffe opleidingen
Wie in Bilzen een cursus volgt mag er zeker van zijn dat het niet alleen een theoretische ervaring is. De lessen worden gegeven door ervaren mentoren die met een degelijke cursus, een streepje humor en hedendaagse technieken de cursisten opleiden tot volwaardige hulpverleners. Wij bieden een ideale mix tussen theorie (weten waar je mee bezig bent) en praktijk (laten zien wat je kan). 
Onder het motto 'een les niet gelachen is een les niet geleerd' gaat iedereen 's avonds met een glimlach naar huis :-)

Sfeer
Je goed voelen is voor ons heel belangrijk. Als we samen op dienst gaan is het zoveel leuker als we goed kunnen samenwerken. Hulpverlening, in de breedste betekenins van het woord, is een teamsport. Samen, als hecht team, kunnen we bergen verzetten. 
Laat vooral de foto's op deze website je overtuigen van de toffe sfeer in onze vereniging.

En nog veel meer
Verder bieden we als afdeling Bilzen nog heel wat diensten aan zoals ziekenvervoer en een beperkte uitleendienst.

 

Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen? Bel gerust met Peter (0477 / 35 35 20) of stuur ons een emailtje via het contactformulier.